içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Adrien Brody İstanbul'da ne zaman ve nerede film çekecek?

Oscar ödüllü oyuncu Adrien Brody neden Türkiye'ye geliyor? Adrien Brody’nin Türk hayranları, ünlü yıldızı yakından görebilmek için film çekimlerinin nerede olacağını da araştırmaya başladı! İşte detaylar…

Adrien Brody İstanbul'da ne zaman ve nerede film çekecek?
Haberi Sesli Dinle

Dünyaca ünlü sinema sanatçısı Adrien Brody’nin Türkiye’ye geleceği haberleri basında geniş yer buldu. Ünlü sinema sanatçısının Türk hayranları ise arama motorlarında dünyaca ünlü yıldızın neden türkiye’ye geleceğini araştırmaya başladı. Haber Türkiye’de en çok konuşulan konular arasına girdi.

“Piyanist” isimli filmle tüm dünyada büyük bir ün yapan ve Oscar ödülünün sahibi olan ünlü yıldızın, ABD ve Türk ortak yapımı olduğu öğrenilen “My Daughter's Friend” isimli filmde başrol oynayacağı için Türkiye’ye geleceği açıklandı. Filmin İstanbul’da çekileceği de gelen bilgiler arasında.

Ayrıca, Adrien Brody’nin Türk hayranları, ünlü yıldızı yakından görebilmek için film çekimlerinin nerede olacağını da araştırmaya başladı.

OnurAkayMedya’nın edindiği bilgiye göre filmin çekimleri Galata Kulesi, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı ve Kapalıçarşı gibi tarihi mekanlarda gerçekleşecek.

FİLMİN DİĞER OYUNCULARI VE TÜRÜ

2002 yapımı Piyanist filmi tüm dünyada ses getirdiği gibi Türkiye’de de milyonlar tarafından izlenmişti. O filmle En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülen 51 yaşındaki Adrien Brody, yapımcılığını David Wachs ve Galip Güner'in üstlendiği projede başrolde yer alacak. Çekimleri İstanbul'da yapılacak olan filmde Brody'ye ünlü oyuncu Nicky Whelan, Laneya Grace, Shima Ryan ve Duygu Mercan eşlik edecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ojan Missaghi oturacak.

Psikolojik gerilim türündeki filmin çekimleri 2024 yılının Ekim ayında başlayacak ve film 2025 yılında hem Türkiye’de hem de ABD’de vizyona girecek.

Tarih: 29-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum