içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ayşe Taş, TRT sanatçılarının arabesk okumalarını eleştirdi!

Türk sanat müziği korosunda şef olarak müzik çalışmalarına devam eden ünlü sanatçı Ayşe Taş, Facebook adresinden bir paylaşım yaptı.

Ayşe Taş, TRT sanatçılarının arabesk okumalarını eleştirdi!
Haberi Sesli Dinle

TRT’nin emekli Türk sanat müziği ses sanatçılarından güçlü ses ve usta yorum Ayşe Taş, TRT sanatçılarını arabesk okumalarını eleştirdi. TRT ekranlarındaki başarılı performansları ile adından söz ettiren ve şimdilerde Türk sanat müziği korosunda şef olarak müzik çalışmalarına devam eden ünlü sanatçı Ayşe Taş, Facebook adresinden bir paylaşım yaptı.

"YAPMAYIN ARKADAŞLAR"

Paylaşımında, “Yazık, TRT'mizin TSM sanatçıları ne kadar da arabesk söylemeye meraklılar.” diyen Taş, “Ama olmuyor ki. Şarkılar, şarkı olmaktan çıkıyor. Yapmayın arkadaşlar. Çok kötü. Kendi icralarınızı bir dinleyin isterseniz. Isparta konserinden bahsediyorum.” ifadelerini kullanarak genç nesil sanatçıları kendi icralarını dinlemeye davet etti.

Ayşe Taş 1987 yılında yapılan sınavla TRT Ankara Radyosu’nda kadrolu Türk sanat müziği ses sanatçısı olarak göreve başladı ve çok sayıda radyo ve televizyon programına iştirak etti ve birçok ödülün sahibi oldu. Ayşe Taş, en son geçtiğimiz sene Zeki Müren'in doğum günü olan ve her sene 6 Aralık tarihinde kutlanan Türk Sanat Müziği Günü’nde, OnurAkayMedya tarafından verilen ve önemli sanatçılardan oluşan jürinin seçimi ile Zeki Müren Büyük Ödülü’ne layık görüldü.

Tarih: 27-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum