içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Barış Arduç ve Hande Erçel’den Rüzgara Bırak sürprizi!

Barış Arduç ve Hande Erçel’in “Rüzgara Bırak” adlı romantik filmi ne zaman yayınlanacak? İşte “Rüzgara Bırak” filminin oyuncuları ve konusu…

Barış Arduç ve Hande Erçel’den Rüzgara Bırak sürprizi!
Haberi Sesli Dinle

Romantik komedi türündeki dizilerle Türk halkının gönlünde taht kurdular. Barış Arduç “Kiralık Aşk” isimli 2015 yılı yapımı dizi ile dikkatleri çekmiş, Hande Erçel ise 2016 yapımı “Aşk Laftan Anlamaz” isimli dizi ile ün yapmıştı. İki ünlü oyuncu Barış Arduç ve Hande Erçel, başrol lerini paylaştıkları “Rüzgara Bırak” adlı romantik film ile bir araya geldi. Bir dijital platform için çekilen ve çekimleri İstanbul’da başlayan film şimdiden merak konusu olurken, sosyal medyanın da en çok konuştuğu konular arasında yer almaya başladı. Filmin çekimlerinin Urla, Çeşme ve Alaçatı’da devam edeceği öğrenilirken ne zaman yayına gireceği hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Ancak iki oyuncunun bir arada verdiği poz sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Erçel ve Arduç’un fanları tarafından paylaşılan fotoğrafa binlerce yorum yapıldı.

Senaryosunu Ceylan Naz tarafından senaryosu yazılan ve Engin Erden tarafından yönetilen filmim konusu, bir aşk hikayesini anlatıyor. Yazman Şirketler Grubu’nun iki veliahdı; Çeşme’de yaşayan Ege Yazıcı ve şirketler grubunun CEO’luğunu yürüten Aslı Mansoy’un aşk hikâyesini ekrana taşıyacak. Ege Yazıcı’ya Barış Arduç hayat verirken, Aslı Mansoy’u ise Hande Erçel canlandıracak.

Tarih: 28-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum