içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bu karedeki kişi Afra Saraçoğlu'nun babası mı amcası mı?

Daha önce baba itirafı ile konuşulan Afra Saraçoğlu'nun babasını affettiği iddia edilirken, o kişinin amcası olduğu da iddia ediliyor.

Bu karedeki kişi Afra Saraçoğlu'nun babası mı amcası mı?
Haberi Sesli Dinle

Yalı Çapkını isimli reyting rekortmeni dizide yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir ile başrol paylaşan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, dizinin sezon finali yapmasının ardından sevgilisi ve partneri Mert Raamzan Demir’le baş başa İspanya tatiline çıkmıştı. Yaptıkları tatille uzun süre magazin sayfalarının manşetlerini süsleyen iki sevgili, tatil dönüşünde ise havalimanında beraber görüntü vermiş ve artık aşklarını saklamadıklarını herkese ilan etmişlerdi.

İspanya dönüşü sonrası Instagram’da paylaştıkları fotoğraflarla konuşulmaya devam eden Saraçoğlu ve Demir’in, bir başka tatil planı var mı merak konusu olurken, Afra Saraçoğlu’nun Amerika’ya tatile gittiği konuşulmaya başlandı.

Sosyal medyada, “Afra Amerika’ya arkadaşlarıyla mı gitti?”, “Neden yanında Mert yok?” gibi konular tartışılırken, dikkat çeken iddialar geldi.

TV8 Aramızda Kalmasın'dan Umut Ünver'in iddiasına göre, Afra Saraçoğlu en son 13 yaşındayken gördüğünü söylediği babası Uğur Saraçoğlu'nun yanına ABD'ye gitti ve annesi ile küçük yaşta kendisini terk eden babasını affederek babası ile olan bir karesini de paylaştı.

Afra Saraçoğlu, daha önce basına verdiği baba itirafı ile çok konuşulmuştu. Saraçoğlu, "Annemle babam ben çok küçükken ayrıldı. Babamla 9 ve 13 yaşındayken iki kez görüştüm, bir daha hiç haber alamadım. Artık görüşmem, üzerimde hiç emeği yok" demişti.

Ayrıca Beyaz Magazin'de yorumculuk yapan usta gazeteci Bilal Özcan da konu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özcan, Uğur Saraçoğlu'nun Afra Saraçoğlu'nun amcası olduğunu ve bunu ABD'deki komşusuna ulaşıp doğrulattığını dile getirdi. 

Öte yandan Mert Ramazan Demir ise çekimlere hazırlanıyor. Bu yaz çekilmesi planlanan sinema filminin hazırlıklarının devam ettiği öğrenildi. OGM Pictures'ın çekeceği filmle ilgili sete çıkmaya hazırlanan Mert Ramazan Demir, ayrıca yeni reklam filmleriyle de gündemde.

Afra Saraçoğlu ise yaz boyunca tatil yapmayı planlıyor.

Tarih: 02-07-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum