içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İşte Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonu ile ilgili bilinmeyenler

Yalı Çapkını dizisinin yapım firması ve kanal yönetimi arasında neler konuşuldu? Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlıyor? Yalı Çapkını dizisi ne zaman final yapacak? Seyran ölecek mi?

İşte Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonu ile ilgili bilinmeyenler
Haberi Sesli Dinle

OnurAkayMedya, Yalı Çapkını dizisi hakkında merak edilen bilgilere ulaştı. Şu an 3. sezon senaryo çalışmaları süren Yalı Çapkını dizisi oyuncuları 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü sete çıkıyor.

Yalı Çapkını 3. sezonu ise 20 Eylül Cuma akşamı Star TV ekranlarında başlıyor.

NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Yalı Çapkını dizisi eğer reytinglerde her hangi bir sorun yaşanmazsa 2025 yılının Mayıs ayında final yaparak ekranlara veda edecek.

SEYRAN ÖLÜYOR MU?

Seyran'ın amansız hastalığını öğrenen aile üyeleri, final sahnesinde yaşanan beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalmışlardı. Seyran'ın bayılması ve yere yığılması, izleyicileri yeni sezonda nelerin beklediğini merak içinde bırakmıştı.

OnurAkayMedya’nın edindiği bilgiye göre, Seyran karakterine can veren Afra Saraçoğlu yeni sezonda da kadroda yer alacak. Seyran karakterine can veren Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını dizisindeki yolculuğunun finale kadar süreceği öğrenildi.

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay ise Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı ile ilgili yeni bir yazı kaleme aldı.

Onur Akay’ın yazısı için TIKLAYIN

Tarih: 20-07-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum