içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mahmut Tuncer'in 10 gündür hastanede tedavi gördüğü öğrenildi!

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer yaşadığı rahatsızlığı sosyal medya adresinden duyurdu.

Mahmut Tuncer'in 10 gündür hastanede tedavi gördüğü öğrenildi!
Haberi Sesli Dinle

En son yaptırdığı estetikle magazin gündemine gelen ünlü türkücü Mahmut Tuncer, rahatsızlanarak Bodrum’da özel bir hastaneye kaldırıldı. Tuncer’e selülit enfeksiyonu teşhisi konuldu.

Hastalığını sosyal medyadan "Cins adamın cins hastalığı olur" sözleri ile duyuran Mahmut Tuncer, 10 gündür hastanede tedavi gördüğünü de sözlerine ekledi. Ünlü türkücüye çok sayıda geçmiş olsun mesajı gelirken, halk arasında çok fazla bilinmeyen bu rahatsızlık için, “Selülit ne alaka Mahmut abi. Sen ki Urfaspor'un eski kalecisisin.”, “Geçenlerde estetik operasyon geçirmenle bir alakası olmasın” gibi yorumlar yapıldı.

Oysaki selülit enfeksiyonu rahatsızlığını ciddi bir rahatsızlık olduğunu bazı takipçileri anlayamadı. Uzmanlar, tedavisi yapılmadığı takdirde bacaklarda kangren riskinin dahi olduğu belirtirken, geniş doku hasarı, doku ölümü (kangren) gibi çok ciddi komplikasyonlar oluşturabildiğini söyledi. Ayrıca uzmanlar bu rahatsızlıkla ilgili, “enfeksiyon kana, kemiklere, lenf sistemine, kalbe veya sinir sistemine de yayılabilir ve tedavi edilmediği durumlarda uzuvların kesilmesine, şoka ve hatta ölüme neden olabilir.” diyor.

TABURCU OLDU!

Tedavisi tamamlanan ve sağlık durumunun çok iyi olduğu öğrenilen Mahmut Tuncer, dün taburcu edildi. Ancak fizik tedavi sürecine giren türkücünün belli bir süre sahnelerden uzak kalacağı öğrenildi.

Tarih: 29-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum