içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Megan Fox dolgularını eritince tanınmaz hale geldi

Yeni Trend Doğallık! Dünyaca ünlü oyuncu Megan Fox, yeni imajı ile şoke etti.

Megan Fox dolgularını eritince tanınmaz hale geldi
Haberi Sesli Dinle

Dünyaca ünlü yıldızın değişimi şoke ederken, dudak ve çene dolgularını da eriterek doğal görünümüne döndü. Ünlü yıldız bu görünümü ile sosyal medyada Trend Topic oldu.

YENİ TREND DOĞALLIK!

Önce dudak ve çene dolgularını eritmekle yeni bir Trend başlatan dünyaca ünlü oyuncu Megan Fox, daha sonra ise saçlarını anadan doğma olan gerçek rengine boyatarak, yeni imajını görenleri şoke etti. Ünlü yıldızı gören hayranları tanımakta zorlanırken, doğal hali ile tüm dünya basınında adından bahsettirdi.

Yeni görüntüsü ile dünyanın en büyük magazin dergilerinin manşetlerini süsleyen ünlü oyuncu,  daha önce sürekli tarzını ve saçının rengini değiştirmesi ile ün yapmıştı. Hatta rengârenk saçları ile dikkat çekiyordu.

Dünyaca ünlü yıldızın hayranları yeni tarzını çok beğendiklerini ifade ederken, oyuncunun bu imajı ile gençleştiğini de dile getirdi. Sosyal medyada hayranları tarafından milyonlarca yorum alan Megan Fox, üç çocuk annesi.

İşte ünlü yıldızın son hali:

Göğüslerinin 21 yaşından bu yana sahte olduğunu açıklayan Megan Fox, ilk göğüs estetiğini birinci ve ikinci 'Transformers' filmlerinin arasındaki sürede yaptırdığını dile getirdi.

Her zaman büyük göğüsler istediğini de sözlerine ekleyen ünlü yıldız, çocuklarının emzirdikten sonra iki kez daha göğüslerinden estetik ameliyatı olmuştu.

Megan Fox, ameliyatları sevmediğini, vücudunun genel anesteziye kötü bir tepki verdiğini ve genel anestezi sonrası en az iki ay hasta olduğunu da basına açıklamıştı.

Ünlü yıldız bu sebeplerden dolayı artık estetik ameliyatlara bir son vererek doğal haline döndü.

Tarih: 29-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum