içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İşini hakkıyla yapan Ekrem Coşkun Döner...

Seyahat, konaklama, yeme-içme deyince bende akan sular duruyor.

Kanımca hayatın zevkleri…

Geçtiğimiz iki haftadan farklı olarak bu hafta size sağlıklı, temiz, tüm hijyen ve kesim kurallarına uygun hareket edilerek üretilen ve satışa sunulan Ekrem Coşkun Döner’den bahsedeceğim.

Ekrem Coşkun Döner 2013'de Konya'da alakart restaurant olarak faaliyete geçmiş. 2018 yılı itibariyle de Türkiye genelinde Franchisingler vermeye başlamış.

Ekrem Coşkun dönerin Beşiktaş şube sahibi Murat Özüdoğru ile buluştum ve sizler için hem önemli bilgiler edindim hem de eşsiz lezzetleri tattım.

Restoran ve Lokantacılık sektöründe ilk defa Hijyen ve Sanitasyon Belgesi alan Ekrem Coşkun döner, insan sağlığına olumsuz etki eden hiçbir katkı maddesi kullanmıyor. %100 Yerli besi ve %100 dana eti kullanıyorlar. Etin kalitesini bozan sinir ve kıkırdak gibi parçalar ayıklandıktan sonra et açma makineleriyle yaprak haline getirilip soslanıyor ve dananın arka but kısmını kullanıyorlar.

Benim için hazırlanan masaya göz attığımda ise masada soğan dışında, dönere ek bir garnitür olmadığını gördüm. Nedenini sorduğumda ise çok profesyonelce bir cevapla karşılaştım. "Kaliteli etimizin, hakiki et tadını almanız için, tadı tek yok etmeyen garnitür soğanla tüketmelisiniz"

Peki içecek alabilir miyim?

Cevap çok kısıtlı:

"Tabii ki... Asitli olmayan her şey mevcut"

Neden asitli içecek yok? diye sorduğumda ise "Biz içerisinde ekstra katkı olan hiçbir ürünü, hiçbir şubemizde bulundurmuyoruz." şeklinde bir cevapla karşılaştım. Biliyorum biraz değişik geliyor kulağa ama deneyimleyince çok da iyi hissediyorsunuz kendinizi.

Döner, özel ekmekler, soğan ve gazlı olmayan içecekler...

Tüm dürüstlüğümle yazıyorum bu satırları…

Ne yediğiniz önemli…

Et yerine kim bilir neler yedik?

Alın size işini sonuna kadar hakkıyla yapan Ekrem Coşkun Döner...

Ve tabii ki dünyanın en güzel canlıları hayvanlar da nasibini alıyor Ekrem Coşkun'dan. Beşiktaşlı hayvan severler tarafından artan tüm etler alınarak, hayvan barınağına teslim ediliyor. Unutmayalım bu dünya tüm canlıların...

Haftaya yeni bir gezi, konaklama, yeme-içme, mekân önerisinde buluşmak dileğiyle...

YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum